1.Întrebări din viața reală:
• Prenumele tău, vârsta și localitatea de reședință:Alex,Stei
• Ocupatia din prezent (elev/student/angajat):elev
• Cum îți petreci timpul liber? (exceptând SA:MP-ul):
• Care sunt planurile și idealurile tale referitoare la următorii 5 ani?:nu stiu sincer
• Spune-ne câteva calităti definitorii ale personalitatii tale:amuzant,serios,pretuiesc ce am
2.Întrebări din aplicație:
• De ce ai aplicat pentru această funcție?:asta visez de acum 3 ani de cand ma joc samp
• Cu ce ești diferit de alți jucători (aplicanții)?:nu stiu,probabil nu cu prea multe
• Ce așteptări ai de la colegii tai?:sa fie cat mai seriosi si de treaba
• Care consideri că sunt cele mai importante caracteristici ale unui lider?:atitudinile
• În ce interval orar activezi cel mai mult pe server-ul nostru?:de la 16 incolo
• Care sunt planurile tale de viitor, in cazul in care vei obtine această funcție?:sa fiu lider cat mai mult timp si sa nu se planga nimeni de mine
• De ce ai ales și de ce ai continuat să joci pe server-ul nostru?:am fost adus pe server de xd3yu si imi place cum e facut
• Ce te deranjează la server-ul nostru? (orice părere, va fi strict confidențială):bug-urile cu masinile care se despawneaza
• De ce consideri că ești potrivit și că meriți funcția de lider?:pentru ca joc samp de ceva timp si asta e visul meu pe acest joc
• Dacă ar fi să alegi un comportament, care te-ar defeni ca și lider, ce ai prefera să fii, prietenosul sau băiatul dur? (motivează-ți alegerea):ambii depinde de situatie in general cel prietenos
3.Întrebări despre joc:
• Nickname pe server:redsnack
• Cate ore jucate ai?:m-am apucat recent
• De cat timp joci pe server?:Cateva minute in urma
• Menționează facțiunea în care te-ai simtit cel mai bine și argumentează alegerea făcută:cred ca taxi pe un acum ceva timp mi-a placut comunitatea
• Specifica toate sancțiunile contului pe care ți le amintești:nu am primit sanctiuni
• Motiveaza de ce ai primit fiecare sanctiune pe care ți-o amintești:nu am primit sanctiuni
• Care este cea mai mare realizare a ta:intrarea in taxi dupa 1 sapt. de samp